Home Search Member List Faq Register Login  
UltimateSearchMVC
Re: Not indexing any pages.

Thread Starter: liquidkool   Started: 07-21-2014 7:03 AM   Replies: 1
 Karamasoft Support Forums » General Discussions » UltimateSearchMVC » Re: Not indexing any pages.
 Printable Version    « Previous Thread
  21 Jul 2014, 7:03 AM
liquidkool is not online. Last active: 7/21/2014 7:32:38 AM liquidkool

Not Ranked
Joined on 07-21-2014
Posts 1
Not indexing any pages.
I am using UltimateSearchMVC on an Umbraco CMS website and only a couple of pages are being indexed. I have used UltimateSearch in the past on an Umbraco website and had no issues. I have tried using a sitemap.xml file to force the index:

<scanXmlList>
 <scanXml>
 <filePath>~/sitemap.xml</filePath>
<urlXPath>//loc</urlXPath>
</scanXml>
</scanXmlList>

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<urlset>
  <url>
    <loc>
      http://pm-umbraco.local/
    </loc>
  </url>
  <url>
    <loc>
      http://pm-umbraco.local/sitemap/
    </loc>
  </url>
  <url>
    <loc>
      http://pm-umbraco.local/our-story/
    </loc>
  </url>
</urlset>

Really want to use this control however site needs to be live this week so may need to use another approach.

Cheers,

Marc

  
  21 Jul 2014, 11:55 AM
Karamasoft is not online. Last active: 5/8/2018 10:36:45 AM Karamasoft

Top 10 Posts
Joined on 09-05-2004
Posts 6,820
Re: Not indexing any pages.
We're not familiar with that third-party CMS tool. If you send us a fully working app that works with that tool remotely we can look into it in our test environment.
  
 Page 1 of 1 (2 items)
Karamasoft Support Forums » General Discussions » UltimateSearchMVC » Re: Not indexing any pages.

You can add attachments
You can post new topics
You can reply to topics
You can delete your posts
You can edit your posts
You can create polls
You can vote in polls
Forum statistics are enabled
Forum is unmoderated

© 2002-2018 Karamasoft LLC. All rights reserved.